ÍrásbeliÍrásbeli elemzés

14.000 Ft

Leírás

Szeretnél többet megtudni önmagadról?

A Védikus Asztrológiai elemzés betekintést nyújt életed Prarabdha karmájába – a jelenlegi és múltbéli életeid gondolatai, érzései és cselekedetei által létrejött következményekbe. A Születési Képleted egy fantasztikus térkép, ahol megvizsgálhatod milyen képességekkel, tehetségekkel rendelkezel és mik életed legnagyobb kihívásai.

A védikus asztrológiában nem a Nap áll az elemzés középpontjában, hanem a Hold, az Aszcendens és annak naksatrái. Ez alapján számoljuk ki azt is, milyen Bolygó-periódusod éled most. Ha szeretnéd megtudni, mit árul el rólad a születési képleted, válaszd ezt a lehetőséget. Megtudhatsz részleteket a születési Holdadról, az Aszcendensedről és ezek naksatráiról, minden bolygó leírását elolvashatod, milyen jegyben és házban állt születésedkor és hogy ez mit jelent. Találsz benne leírást az Atma kárakádról (Lélek-bolygó), valamint abba is bepillantást nyerhetsz, milyen életekből jöttél és merre tartasz, ezt mutatja meg a két holdcsomópont, a Rahu és a Ketu. Az elemzés végén azt is megtudhatod, milyen drágakövek és féldrágakövek támogatnak téged leginkább a horoszkópod alapján. Ezt egy 15-16 oldalas pdf-ben küldöm el neked a megrendelés után pár napon belül.

A helyes elemzéshez szükség lesz a születési dátumodra (jó, ha az órát és percet is tudod körülbelül), valamint a városra, ahol születtél.

Az írásbeli elemzést ITT is meg tudod rendelni,  vagy E-mailben.

Érdekelhetnek még…

Kövess minket