Írásbeli elemzés

Védikus születési képlet elemzés

A védikus asztrológiában nem a Nap áll az elemzés középpontjában, hanem a Hold, az Aszcendens és annak naksatrái. Ez alapján számoljuk ki azt is, milyen Bolygó-periódusod éled most. Ha szeretnéd megtudni, mit árul el rólad a születési képleted, válaszd ezt a lehetőséget. Megtudhatsz részleteket a születési Holdadról, az Aszcendensedről és minden bolygó leírását elolvashatod, milyen jegyben és házban állt születésedkor. Találsz benne leírást az Atma kárakádról (Lélek-bolygó), valamint abba is bepillantást nyerhetsz, milyen életekből jöttél és merre tartasz, ezt mutatja meg a két holdcsomópont, a Rahu és a Ketu. Az elemzés végén azt is megtudhatod, milyen drágakövek és féldrágakövek támogatnak téged leginkább. Ezt egy 15-16 oldalas pdf-ben küldöm el neked.

Az elemzés ára 14 000 Ft és átutalással tudod kifizetni, miután elküldted nekem születési adataidat. A helyes elemzéshez szükség lesz a születési dátumodra (jó, ha az órát és percet is tudod körülbelül), valamint a városra, ahol születtél.

  Adatok

  Vezetéknév
  Keresztnév*
  E-mail*
  Nem*
  Születési dátum*
  Óra*
  Ország*
  Város*

  Kép

  Ha tudsz, kérlek csatolj egy képet magadról, ahol jól látszanak az arcvonásaid, szemed színe, stb. Nem muszáj, de sokat segít.

  Vagy vedd fel velem a kapcsolatot E-MAILBEN.

  https://castorandpollux.hu/wp-content/uploads/2020/09/elemzés_2-1.jpg

  Kövess minket