ElőrejelzésHoldJanuár 28. Rák Pusja telihold

fullmoon_jan28

Térj vissza a forráshoz! Gyakorlatilag erről szól a holnap esti Rák telihold és az elkövetkezendő négy hét energetikája. A Rák az érzések hatalmas óceánja, a Pusja hold enyhítő simogatásként hat a mostani kemény, kihívásokkal teli időszak közepette. Az égi forrásból táplálkozva nő az intuíció, az együttérzés, a tudatosság, ha hagyjuk persze.  A Pusja szimbóluma a virágzó lótusz, a táplálás csillagképe, kedves, szerető és támogató energiákat képvisel – segít megérteni mások és saját belső gyermekünk szükségleteit, emeli az érzelmi intelligenciát és közelebb visz saját igazságodhoz.  Törődik és táplál, mint az édesanyánk, a Jupiter jóindulatú bölcsességével felruházva. Forduljunk afelé most, ahol a család, a párkapcsolat, a közösség és saját magunk szeretetét érezhetjük, ahol feltöltődhetünk és hamarosan érezhetjük, mennyire jót tesz ez néha, milyen erő rejlik ebben a támogató forrásban és mennyire visz minket előre fejlődésünkben. Természetesen nem csak arról van szó, hogy mi mennyire töltekezhetünk fel, hanem hogy mi mennyit tudunk tenni másokért, mit adhatunk át másoknak tapasztalatainkból, tudásunkból, felismerjük-e, másnak mire van szüksége, még ha nem is mondja ki – és hogy ez a kölcsönös segítség, támogatás, szeretet milyen sokat emel mindannyiónkon. Újra észrevehetjük, hogy együtt mennyivel többre vagyunk képesek, mint egyedül. A Pusja istensége Brihaspati, az istenek tanítója, maga a Jupiter, ami jelenleg pontosan együtt áll a Nappal (a Nap kombusztálja, azaz égeti) és direkt aspektálja a teliholdat, ami különösen erőssé teszi.

A Mars is aspektálja a teliholdat – ami azt jelenti, a sok finom támogató és segítő energia mellett azért megjelenik a harcos, dinamikus szellem, a bátrabb kiállás magunkért vagy másokért, némi határfeszegetés, szóval a tisztázások érdekében biztos, hogy elő fog fordulni némi konfliktus is.

Két nappal a telihold után pedig a Merkúr idei első retrográd időszaka következik (január 30-tól február 20-ig), szóval késedelmek, kommunikációs félreértések, meglepő, hirtelen változások, mindenféle bonyodalmak is várhatóak, nem árt rendbe szedni magunkat…

Kövess minket