ElőrejelzésHoldHalak Telihold – október 1.

🌒🌓🌔🌕Október elsején éjjel Telihold lesz a Halak jegyében, az Uttara Bhadrapada holdházban.
⋆⋆⋆⋆
Ez a naksatra (vagy holdház) nagy erővel rendelkezik, mint ahogy a védikus tanítások szerint istensége, a kundalini energiát jelképező eget és földet összekötő sárkánygyík is.

Egyetlen célja, hogy a dolgok igazi természetét, a mélyen rejlő igazságot kiderítse és napvilágra hozza, a rejtett dolgokról végre lehulljon a lepel és végre megláthassuk az illúziókat, amiket kergetünk.

Itt az idő a szembenézésre, a cselekvésre, miközben mélyen magunkba tekintünk, lerakjuk a magunkkal cipelt terheket, elengedjük a múlt illúzióit, hamis képeit, álmait, hogy megújult erővel és bátorsággal tudjunk elindulni jövőnk felé. Itt az ideje elengedni azokat az elképzeléseket, hogyan “kellett volna lennie”. Úgy lett vagy nem úgy lett, el kell fogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak. Ha sikerül lerakni személyes terheinket, sokkal nagyobb erővel és intenzitással tudunk foglalkozni környezetünk sos segítséget igénylő problémáival is.
⋆⋆⋆
Az igazsággal való szembenézéshez nagy eltökéltségre, türelemre lesz szükség, amit támogatni fog a most direktbe forduló Bak Szaturnusz (bár azoknak, akiknek aszcendense, Holdja a Bak elején található, most biztos kissé terheltnek érzi magát és nyomottnak), a Jupiter is segít jó pofát vágni ehhez az egészhez 😁 A Mars viszont október 3-án a retrográd irányban haladva átkel a tüzes Kos és vizes Halak közti jegyhatáron (ezeket a csomópontokat hívják gandantának), ez váratlan fordulatokat, eseményeket eredményezhet.
⋆⋆⋆
Ha Bak érdekeltségünk van, érdemes most a Szaturnusz kék köveivel erősíteni, támogatni magunkat: ezek a kék zafír, kék turmalin, lapis lazuli, türkiz, ametiszt, iolit.
Szeretet és kitartás 😘🥰

 

 

One comment

 • WordPress Commenter

  2020.09.21. at 11:48

  Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
  A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
  Hozzászólások menüpontjához.
  A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Nem írható hozzászólás.

Kövess minket