ElőrejelzésTranzitBika Rahu, Skorpió Ketu

Itt vannak a Nagy Változás napjai, azaz a Rahu és Ketu (a két holdcsomópont) jegyváltása: 23-án másfél év után a Rahu a Bikába, a Ketu a Skorpióba vándorol. Hogy mit jelent ez a Te személyes életedben, az a születési képleted alapján dönthető csak el, de globálisan is érezhető változások elébe nézünk. Utoljára 2002 és 2003-ban járt ugyanezekben a jegyekben a két holdcsomópont. A váltást környező napok mindig bizonytalansággal teliek, az erre érzékenyek már biztos kivannak kicsit

A Bikába érkező Rahu az elkövetkezendő 18 hónap céljait a biztonság, a stabilitás, a struktúra, a saját értékek és béke köré rendezi – legalábbis globálisan ez a legnagyobb vágy. Érzelmi, lelki, anyagi stabilitás – akár a szabadság, más értékek rovására is. Gyengeségeinkkel, sebezhetőséggel most nem törődünk annyira – fő a BIZTONSÁG és az értékek.

♈️ Kos: Értékek megtalálása kerül a középpontba, fontos, hogy közben ne pusztítson.
♉️ Bika: itt is az értékekről van szó, de nála az önvalót érinti, a saját igaz természetének felfedezése, elfordulás a partnertől
♊️ Ikrek: értékek kibontása, nyugtalanság, menekülés a fantázia világába, eltávolodás másoktól. Jót tesz az egészséges spirituális gyakorlat, hogy jelen tudjon maradni.
♋️ Rák: magasabb rendű értékek, tanítások megtalálása, hozzájárulás a mások javához, együttműködésre való vágy
♌️ Oroszlán: elismerés, hírnév, erő, hatalom, saját státusz, munka kerül előtérbe – keveset foglalkozik az érzéseivel, otthonával.
♍️ Szűz: A hit megtalálása a fontos, új mesterek, tanítók – nem lehet mindent megérteni csak racionálisan, a hit is fontos.
♎️ Mérleg: Változás, átalakulás, kontroll hiányának, komfortzónán kívül levésnek megtapasztalása.
♏️ Skorpió: Önmagától el, inkább mások felé fordul: új kapcsolat is lehetséges, ami kimozdítja eddigi énképét
♐️ Nyilas: a mindennapok problémáival, stressz szituációival való szembenézés, az egészség és a testtel vaéó foglalkozás fontos.
♑️ Bak: a szív vágyai, a megvalósítás, a kreativitás, a növekedés kerül előtérbe. Fontos lesz a szépség, a játék és az öröm.
♒️ Vízöntő: inkább a szívére, az érzéseire, az otthonra, a családra fókuszál, kevésbé fontos a munka és a feladat.
♓️ Halak: számára most nem a hit lesz a fő kérdés, hanem hogy saját maga erejéből és tudásából, kiváncsiságából jöjjön rá dolgokra, tanuljon és próbálkozzon, kísérletezzen.
.
2020. szeptember 23. – 2021. január 27. : adaptálódunk, kíváncsiak, nyitottak és rugalmasak vagyunk még, mit hoz ez az új idő, hogyan tudunk biztonságban együtt lenni, kapcsolódni, próbáljuk a békét megtalálni. Ezzel egy időben a korrupció, sötét dolgok kerülnek felszínre, undor a hazugságtól, csalástól. Háborús indulatok a béke érdekében – oda kell figyelni, hogy nem a pusztítás a lényeg, mert ezt később nagyon bánhatjuk.
.
2021. január 27. – október 6.: Szenvedély, élvezet, kreativitás, termékenység, fontos a pénz és a pénz hiánya, értékek, pénzügyi stabilitás, érzéki örömök akár a saját, akár környezetünk egészsége ellenében. Fontos, hogy foglalkozzunk önmagunkkal, szembe kell nézni hibáinkkal, belső folyamatainkkal, nem csak elméletileg, hanem a gyakorlatban is. Ha nem ismerjük önmagunkat, csak kivetítjük mérgező gondolatainkat másokra és nem tudunk megbékélni. De ez az időszak nagyon jó a gyógyulásra, az együttérzés fejlesztésére.
.
2021. október 6 – 2022. április 12: tüzes és tisztító időszak. Az igazi értékek kikristályosodnak, a kevésbé fontos, alacsonyabb rendű dolgok elégnek a tisztítótűzben.
.
Milyen tevékenységekkel segíthetünk magunkon ebben az időszakban?
❤️ Menj ki a kertbe, foglalkozz a kerttel, a földdel, a növényekkel, a természettel.
🧡 Kevesebb telefon, kütyü, internet, média.
💛 Kapcsolódás másokkal, kapcsolatok megjavítása családdal, barátokkal
💚 Inkább spirituális, mint materiális értékekkel való foglalkozás, tevőlegesen (meditáció, elmélyedés, adakozás olyan dolgokra, amit értékesnek tartasz pl)
💙 Az elégedettség érzésének gyakorlása (a Bika legmagasabb értéke ez)
💜 Megbocsátás, gyanakvás és féltékenység helyett.

Kövess minket