ElőrejelzésSzűz Uttara Phalguni Újhold szeptember 17.

Új idők szele fúj! A szeptember 17-i újhold egy új korszak előfutára. 3 bolygó áll saját, erős jegyében és a Holddal együtt álló Merkúr segítségével inspiráló új dolgok és gondolatok áramlanak be életünkbe. Lehet, hogy úgy érzed már a végedet járod, de tarts ki, nyisd ki a szíved az új lehetőségekre, a pozitív változásra – az új kezdet már nagyon közel van!  

Az Újhold a 🌺❤️Szűz Uttara Phalguni naksatrában van, mely a szeretet, az egység, együttérzés és elköteleződés holdháza, a következő időszakban igazi kapcsolódást, barátságot, szeretetet indít el (sokakban).

A Rahu és a Ketu (a felfelé és a lefelé szálló holdcsomópontok) jegyváltása szeptember 23-án lesz, amikoris a Rahu a 🐃Bikába, a Ketu a 🦂Skorpió jegyébe lép, ahol átalakító erejük exaltációban lesz. A földies Bika és a szenvedélyes Skorpió energiái fogják meghatározni az elkövetkezendő 18 hónap történéseit, személyes és világi szinten is. Hogy milyen változásokat hoz majd ez a Te életedbe az attól függ, hogy születési horoszkópodban hol helyezkedett el éppen a két holdcsomópont. Talán erről részletesebben írok később. Addigis kitartás és szeretet ❤️

.

.

kép: Catrin Welz-Stein

Írj hozzászólást

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kövess minket