ElőrejelzésTranzitNyilas direkt Jupiter

🤩🌼Végre felemelő és bíztató hírekkel is szolgálhatok nektek, 2020-ban nem sok ilyen van: tegnap óta újra egyenesbe fordult a Jupiter a Nyilas jegyében.

A Jupiter a legnagyobb bolygó a Naprendszerben, bennünk is a nagy dolgokat, a növekedés minőségét jelenti – ezért képviseli a gyermekeket is, a tanításokat, tanárokat, mestereket, a gyarapodást (fizikailag is), a nők képletében a férfit.

Május 14 óta volt retrográd, visszafogva és korlátozva jótékony hatását, de mostantól jövő júniusig e tekintetben rendben leszünk 😉

Tavaly novemberben járt először itt a Nyilasban és a dolgok, amiket akkor megmutatott nekünk, most hozhatnak majd igazi eredményt, most érnek be – úgy tűnt, soha nem kapjuk meg azt a valamit, de talán most mégis. Nyugalmat és szabadságot, bővülést, céljaink elérését, hogy végre tovább mozdulhassunk jobb és szebb dolgok irányába. A 🏹Nyilasoknak és a 🐟Halaknak különösen kedvező, de az 👯‍♀️Ikreknek és a 👱‍♀️Szűzeknek is extra jó lehet 🙂 Jippííí! Én nagyon örülök neki, főleg, hogy hamarosan a Szaturnusz is megfordul hosszan tartó retrográd időszaka után. Az a különös bolygóállás van most az égen, ami csak ritkán fordul elő: A Mars, a Szaturnusz, a Jupiter, a Nap és a Hold is saját jegyében áll, ahol a legjobban érzi magát. Érezzük magunkat jól mi is. A Rahu Ketu jegyváltás is elég nagy falat lesz, de úgyis csak 23-án, addig pihenhetünk kicsit.
.

.
.
kép: @ChristianSchloeDigitalArt

Kövess minket